Etter over 30 år med vår gullsmedbedrift - også uravdeling - i Bardufoss sentrum - måtte vi foreta en flytting derfra da Coop valgte å legge ned alle butikker i 2. etg i Domus Senter og vi da ble fri for lokaler der - 31.12. 2014.

Vi måtte derfor ta valget om flytting til vårt verkstedsbygg på Storjord. Her har vi i alle år utført det meste av arbeid og gravering. Nå bestemte vi oss for å innrede et lite butikklokale også i tillegg. Her kan kundene få kjøpe eller bestille det de trenger - i tillegg til å få utført reparasjoner og gravering.

Vi ønsker kundene velkommen hit nå. Vedr åpningstider, se "Åpningstider" under Hovedmenyen til høyre her, eller kontakt oss pr telefon for avtale.

 

Adr: Storjordveien 283, 9321 Moen.

 

Tlf:  90 10 90 30 og  90 10 90 53

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside: www.gullsmed-barnung.no (http://www.gullsmed-barnung.no)

Facebook: Gullsmed Barnung.

 

Vi ønsker deg velkommen til vår nettside. Se "Hovedmeny" her på høyresiden. Klikk deg

inn der på de forskjellige linkene for å se mer om hva vi kan levere av produkter (varer), arbeid og gravering. 

 

 

Gullsmed Ole Kristian Barnung

Storjordveien 283

9321 Moen

Telefonnr: 90 10 90 30 – 90 10 90 53

       Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside: www.gullsmed-barnung.no

     Facebook: Gullsmed Barnung

Firmaet - gullsmedbedriften "Gullsmed Ole Kristian Barnung "

 

 - etablert i Målselv 1. mai 1980.

 

Ole Kristian Barnung, født 1952 i Bergen og oppvokst der - begynte i gullsmedlære på gullsmedverksted i Bergen i 1968 og tok svennebrev som gullsmed der i 1972 etter 4 års læretid. Deretter jobbet Ole Kristian som gullsmed på dette verkstedet i flere år før han flyttet til Målselv. Her - på Storjord i Målselv - etablerte han da sitt eget gullsmedverksted 1. mai 1980.

I 1984 tok Ole Kristian mesterbrevet og startet da opp med gullsmedbutikk i Bardufoss sentrum, samtidig som han har hatt verkstedet her på Storjord i alle år. Gullsmedbedriften ble også etter hvert utvidet med urmakerbutikk, med både salg av ur, batteriskift og urreparasjoner.

Gullsmed Barnung er en typisk familiebedrift. Begge døtrene har tatt svennebrev som gullsmed, Cecilie i 1997 og Yvonne i 1999. Sønnen Tom Henning Barnung er også litt involvert i bedriften - og Frøydis er selvsag med. Så er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med en av oss forannevnte som vil være behjelpelige med svar på det dere kunder lurer på.

Etter over 30 år med butikk i Bardufoss ble butikken vår der lagt ned da Coop valgte å legge ned alle butikker i 2. etg. pr. 31.12. 2014. Det var da ikke grunnlag lenger til ny etablering i Bardufoss, og vi valgte da å flytte inn i vårt verkstedsbygg på Storjord med en liten butikk i tillegg til verkstedsdriften for videre drift. Her driver vi med akkurat det samme som vi gjorde i Bardufoss i alle år. Det eneste som er forskjllig nå, er åpningstidene. Se mer om dette under "åpningstider".   

 

 

 

 

 

 

 

Da det etter flyttinga til Storjord ikke er grunnlag for å ha åpent alle dager i uka, har vi følgende åpningstider nå:

Åpent hver tirsdag kl 11.00 – 18.00. Andre dager heile uka er det full mulighet for å komme hit. For da å være sikker på å treffe oss her, ber vi om at kundene ringer oss på forhånd for avtale.